0 ks zboží za 0,- 

Extreme BR-VDX6930-36Q-AC-F: Data Center L2/L3 Ethernet switch, 36x 40GbE SFP+

Brocade VDX 6930-36Q base system with 36 40GbE QSFP+ ports, AC power supply, NON PORTSIDE EXHAUST AIRFLOW

Extreme BR-VDX6930-36Q-AC-F: Data Center L2/L3 Ethernet switch, 36x 40GbE SFP+
BR-VDX6930-36Q-AC-FKód:

Extreme

Výrobce:
BSLWZáruka:
Dostupnost po přihlášeníDostupnost:

Data Center L2/L3 switch osazený 36x 40GbE QSFP+ porty. Součástí dodávky switche jsou dva modulární zdroje 100-240V AC s vestavěnými větráky pro chlazení s prouděním vzduchu z přední strany switche do zadní (front-to-back). Switch VDX6930 je vhodný především pro datová centra, kde se aplikuje virtualizace a/nebo konvergence LAN/SAN sítí.

 

Switch VDX 6930 standardně disponuje rozsáhlou sadou L2 funkcí (VLAN, Private VLAN, QOS, LACP, IGMP, ELD, PVST+/PVRST+, RSTP, MSTP, ACL, UDLD, 802.1X a další) a L3 funkcí (static routes, OSPF, BGP, IS-IS, PIM-SM, VRF Lite, L3 ACL). Funkce Fiber Channel over Ethernet (FCoE) a umožňují přenos FC v Ethernet síti, čímž se snižuje počet prvků v datovém centru a zjednodušuje síťová infrastruktura.

 

Switche řady VDX podporují technologii Brocade Virtual Cluster Switching (VCS), která zlepšuje využití sítě, maximalizuje dostupnost aplikací, zvyšuje škálovatelnost a dramaticky zjednodušuje síťovou architekturu ve virtualizovaných datových centrech nové generace. Technologie Brocade VCS zahrnuje tři pilíře inovace:

 

  • Ethernet Fabric: zvyšuje výkon sítě, její využití a elastičnost a umožňuje konvergenci LAN/SAN sítí
  • Distribuovaná inteligence: sdílí informace napříč síťovou strukturou, umožňuje mobilitu aplikací bez jejich výpadku
  • Logické šasi: umožňuje organizacím škálovat a spravovat síťovou strukturu jako jednu logickou jednotku

 

Dále je architektura Brocade VCS navržena pro začlenění sady dynamických služeb pro dosažení nejvyšší úroveně funkčnosti a ochrany investic v datových centrech. Architektura VCS je hlavním stavebním prvkem pro virtualizaci sítí v moderních datových centrech.

 

Základní záruka BSLW: Brocade Standard Limited Warranty. Obsahuje záruku na HW v délce 12 měsíců, oprava HW u výrobce do 30 dnů. Technická podpora od výrobce není součástí. Další úrovně podpory / SLA a prodloužení záruky je možné dokoupit formou volitelné služby.

červeně jsou označeny povinné součásti produktu


Pro sjednání služby kontaktujte: info@proficomms.cz



ShopCentrik - shop, eShop, e-shop, B2C, B2B

© 2014  PROFIcomms s.r.o. Olomoucká 91, 627 00 Brno

MAPA STRÁNEK