0 ks zboží za 0,- 

Flowmon IDP-40000PRO-SFP+:

HW sonda 4 x 10GbE monitorovací porty – optika (SFP+), HW akcelerace

Flowmon IDP-40000PRO-SFP+:
IDP-40000PRO-SFP+Kód:

Flowmon

Výrobce:
''Záruka:
Dostupnost po přihlášeníDostupnost:

Flowmon sondy

Flowmon sondy jsou výkonná autonomní zařízení, která monitorují provoz na počítačové síti, vytváří o něm statistiky v podobě IP toků a zasílají (exportují) je k uložení a další analýze na Flowmon kolektor či jinou kolektorovou aplikaci kompatibilní s NetFlow/IPFIX standardem. Tyto statistiky umožňují monitorování provozu na síti pro zajištění její bezpečnost a řešení provozních problémů.

Hardwarová zařízení

Hardwarové Flowmon sondy jsou výkonná autonomní monitorovací zařízení pro všechny typy sítí od 10 Mb/s do 100 Gb/s. Sondy sledují komunikaci na počítačové síti a vytvářejí NetFlow/IPFIX statistiky. Sondy jsou nabízeny ve standardní a Pro verzi s různými počty a typy monitorovacích portů. Všechny modely hardwarových Flowmon sond obsahují vestavěný kolektor pro sběr, vizualizaci a analýzu NetFlow/IPFIX dat – Flowmon Monitorovací Centrum (FMC). Vestavěný kolektor umožňuje sběr NetFlow/IPFIX dat pouze z dané sondy, pro sběr NetFlow/IPFIX dat i z dalších zdrojů je nutné použít samostatný Flowmon kolektor. Všechny modely sond jsou kromě monitorovacích portů vybaveny dvěma metalickým 10/100/1000 Mb Ethernet administrativními (management) porty (sonda IFP-1000-CU je vybavena jedním), které se používají pro konfiguraci, správu a export flow dat. U modelu IFP-200000PRO-QSFP28 je možné upgradovat management porty na 10 GbE pomocí upgrade balíčku. Upgrade management portů je možné zakoupit pro nové zařízení v době jejich pořízení.

Flowmon IPFIX Extensions

Flowmon sondy (hardwarové i virtuální) podporují Flowmon IPFIX Extensions – rozšíření IPFIX statistik o monitorování výkonnostních parametrů sítě (doba odezvy sítě, doba odezvy serveru a další) a aplikačních protokolů jako například: HTTP, DNS, DHCP, SMB, E-mail, MSSQL, MySQL, PostgreSQL, VoIP SIP statistics, SSL/TLS, CoAP, IEC104. Přesný popis podporovaných položek naleznete v dokumentu Flow standards specification na portálu https://support.flowmon.com.

Podporované L2 a tunelovací protokoly

Navíc k monitorování MAC adres, Flowmon sondy umožňují monitorovat protokoly VLAN, MPLS, GRE, OVT, Avaya SPB, TRILL a VxLAN. Monitorovací port sondy může být použit jako cíl ERSPAN/GRE seance

 

červeně jsou označeny povinné součásti produktu


Pro sjednání služby kontaktujte: info@proficomms.cz



ShopCentrik - shop, eShop, e-shop, B2C, B2B

© 2014  PROFIcomms s.r.o. Olomoucká 91, 627 00 Brno

MAPA STRÁNEK