0 ks zboží za 0,- 

TKH Security UP36:

Upright PTZ, 36x zoom, 24 Vac

TKH Security UP36:
Novinka
Rozměry
Rozměry
UP36Kód:

TKH Security

Výrobce:
24 měsícůZáruka:
Dostupnost po přihlášeníDostupnost:

2MPx PTZ kamera (1920x1080),1/2” sensor, motorický objektiv f=6-216mm (36x optický zoom), mechanický ICR D/N, UltraWDR 120dB, IP66, IK10, Nema TS-2, Corrosion Class C5

UP36

PTZ kamera SIQURA UP36 je velmi kvalitní a plně vybavená síťová PTZ kamera poskytující jasný obraz s vysokým rozlišením i při velmi slabém osvětlení. Díky integrovanému 36-násobnému optickému zoomu v kombinaci s vestavěnou stabilizací obrazu je kamera ideální pro dopravní aplikace.

 

Funkce

  • 1/2'' snímač CMOS Sony
  • 36x optický zoom, denní a noční režim
  • Jasný obraz i při velmi slabém osvětlení
  • Vysoký dynamický rozsah (120 dB)
  • Rozlišení Full HD 1080p (2,1M)
  • Vícenásobné streamování H.264/MJPEG
  • Den/noc s IR-cut filtrem
  • Variabilní rychlost otáčení a naklápění, proporcionální zoom
  • Plynulé otáčení, náklon od -90° do +40°
  • Přednastavená přesnost 0,1°
  • Profil ONVIF S
  • stabilizace obrazu

 

Popis

Konstrukce

Robustní konstrukce s použitím hliníkové slitiny a speciálních odolných plastů zajišťuje přesné polohování a stabilní obraz na kratké i velké vzdálenosti.  Model UP36 je navržen pro provoz v extrémních teplotách pro kritické aplikace.

 

Jasný obraz při velmi slabém osvětlení

Kamera s 36násobným zoomem je vybavena vysoce citlivým 1/2“, který zajišťuje velmi kvalitní barevný obraz i za špatných světelných podmínek. Už žádné rozmazávání pohybu při pomalém snímání (ghosting) nebo nejasné zašuměné snímky.

 

Podpora více různých streamů i v plném rozlišení

Videokamera UP36 podporuje současné streamování jednoho nebo více streamů H.264 nebo MJPEG. Dva nezávislé kodéry H.264/MJPEG mohou generovat videostreamy v plném HD rozlišení 1080p při plné snímkové frekvenci. Pro uspokojení různých scénářů živého sledování a nahrávání lze nakonfigurovat více kombinací rozlišení a snímkové frekvence.

 

Otevřené standardy

Dodržování otevřených standardů zajišťuje, že je kamera SIQURA UP36 kompatibilní s nejběžnějšími VMS systémy. Pokud potřebujete začlenit speciální funkce kamery pro Vás specializovaný klientský software, tak je k dispozici programovací rozhraní HTTP API pro zaručenou interoperabilitu. Díky tomu je kamera vynikajícím kandidátem také na projekty, které vyžadují speciální přizpůsobení.

 

Vylepšení obrazu

Kamera UP36 umožňuje duální expozici WDR, která zlepšuje viditelnost obrazu v obtížných světelných situacích díky ohromujícímu dynamickému rozsahu 120 dB. To zajišťuje kvalitní obraz za všech okolností.  Pro dosažení co nejlepší kvality obrazu nabízí kamera také techniky kompenzace protisvětla nebo kompenzace přesvětlení scény. Elektronická stabilizace obrazu zajišťuje stabilní snímky i při plném přiblížení.

 

červeně jsou označeny povinné součásti produktu


Pro sjednání služby kontaktujte: info@proficomms.cz
Informace o produktu
Petr Dohnal
Mobil:  +420 736 625 811
Funkce:  Product manager for CCTV, Business development manager



ShopCentrik - shop, eShop, e-shop, B2C, B2B

© 2014  PROFIcomms s.r.o. Olomoucká 91, 627 00 Brno

MAPA STRÁNEK