0 ks zboží za 0,- 

Citilog CI-LCT-TE: SW licence

Citilog CT-TE Analytics - Traffic Efficieny, per Video Input licence, Presence Detection, Technical alarms

Citilog CI-LCT-TE: SW licence
CI-LCT-TEKód:

Citilog

Výrobce:
12 měsícůZáruka:
Dostupnost po přihlášeníDostupnost:

Citilog CT-TE Analytics - Traffic Efficieny, per Video Input licence, Presence Detection, Technical alarms

Videodetekční systémy firmy CITILOG představují účinné, spolehlivé a cenově efektivní prostředky pro zajištění bezpečnosti s mimimalizací možných ztrát zejména v dopravní oblasti. CITILOG pomáhá vytvářet chytřejší města, silnice, dálnice a tunely prostřednictvím videoanalýzy z dopravních kamer a umělé inteligence aplikované na řešení při řízení dopravy.

Nejnovější vývoj v oblasti hlubokého učení aplikovaný na videoanalýzu umožňuje v nejaktuálnější verzi plynulejší a bezpečnější jízdu milionům řidičů po celém světě. Toto inteligentní řešení snižuje náklady, zvyšuje bezpečnost a zajišťuje lepší plynulost provozu pro miliony řidičů po celém světě.

Systémy detekce CITILOG dokáží vyhodnotit nejen video signály černobílých i barevných kamer, které jsou instalované pevně, ale mohou analyzovat i video scénu snímanou pomocí řiditelných (PTZ) kamer. Jsou kompatibilní se standardními komunikačními protokoly a umožňují tak snadnou integraci video detekce do vyšších řídicích systémů.

Rychlejší a inteligentnější detekce incidentů

Ať už máte na starost kritické infrastruktury, jako jsou tunely nebo mosty, nebo delší úseky silnic a dálnic, vaše schopnost řídit dopravní události závisí na rychlých, přesných a včasných informacích. Bez ohledu na to, kde k incidentu dojde, musí být spolehlivě a včas detekován, aby se snížil jeho dopad na ostatní cestujících, neohrozil jejich bezpečnost a někdy pomohl zachránit životy.

Řešení CITILOG mění kamery v senzory pro automatickou detekci incidentů (AID) a vytváří tak širokou detekční síť, kde nic neunikne pozornosti operátorů.

Naše nejmodernější analytika, nasazená prostřednictvím serverů nebo přímo v kamerách (pomocí pluginu), odhalí incidenty a upozorní operátory během několika sekund. Špičková nová technologie CT-ADL (Citilog Applied Deep Learning), která využívá sílu neuronových sítí a „deep learning“ k eliminaci falešných poplachů - při zachování vysoké míry detekce. Dochází k velmi výraznému omezení falešných alarmů v měnícím se venkovním prostředí (sníh, stíny, déšť, odlesky na vozovce…) a je vhodný zejména pro dálnice či mosty. Systém tak sám eliminuje vlivy počasí a roční nebo denní doby.

Flexibilita

Řešení CITILOG pro správu incidentů je flexibilní a lze implementovat nezávisle na značce kamery, což umožňuje vybrat tu nejlepší kameru pro konkrétní podmínky dané projektem. Dokáže vyhodnotit nejen video z černobílých i barevných kamer, které jsou instalované pevně, ale mohou analyzovat i video scénu snímanou pomocí řiditelných (PTZ) kamer. Celý systém může být také snadno propojen se VMS systémem třetí strany nebo se specializovaným řídícím systémem díky kompatibilitě se standardními komunikačními protokoly.

CITILOG navrhuje, vyvíjí a nabízí moderní systém založený na video analýze určené pro dopravní průmysl a poskytnutí Automatické detekce incidentů (AID, Automatic Incident Detection), sběru dopravních dat (TDC, Traffic Data Collection) a řízení křižovatek (IC, Intersection Control).

Softwarová automatická detekce incidentů (AID) zefektivňuje celý řetězec řízení dopravních incidentů. Řešení od společnosti CITILOG identifikuje incidenty v reálném provozu během několika sekund - s rekordně nízkým počtem falešných poplachů. Poskytuje tak možnost včas reagovat na události a také cenná data, která lze dále využít také pro dopravní statistiku.

Sběr dopravních dat (TDC) je systém pro sběr dopravních dat. Poskytuje spolehlivé údaje o provozu, vede statistiky a podporuje budoucí plánování. Jde o technologii, u které není třeba zasahovat do vozovky – nahrazuje zemní indukční smyčky (počítání a klasifikace vozidel, obsazenost pruhu, průměrná rychlost proudu, doba průjezdu).

Z instalovaných pevných kamer shromažďuje dopravní data jako je počet a druh vozidel, průjezdový čas, zaplněnost jízdního pruhu a na základě automatické analýzy generuje alarmy

  • zastaveného vozidla, jízdy v protisměru, zanechaný předmět na vozovce, detekce chodce, pomalé vozidlo, počítání a klasifikace vozidel, obsazenost pruhu, průměrná rychlost proudu, doba průjezdu

 

 
červeně jsou označeny povinné součásti produktu


Pro sjednání služby kontaktujte: info@proficomms.cz
Informace o produktu
Petr Dohnal
Mobil:  +420 736 625 811
Funkce:  Product manager for CCTV, Business development manager



ShopCentrik - shop, eShop, e-shop, B2C, B2B

© 2014  PROFIcomms s.r.o. Olomoucká 91, 627 00 Brno

MAPA STRÁNEK